Nieuwe foto’s

Inmiddels hebben we een prachtige reis naar Zuid Noorwegen achter de rug. Een prachtig land met een zee afwisselende natuur.
We zijn op heel veel mooie plekken geweest en uiteraard heb ik veel foto’s gemaakt. Je vind een flink aantal HIER in de albums Zuid Noorwegen 1, 2 e2 3.

Ook onze kittens Mexx (Ragdoll) en Mishka (Siberische boskat) zijn inmiddels uitgegroeid tot prachtige volwassen katten. Hoog tijd voor een nieuw album met foto’s dus HIER. Ze zijn nog steeds dikke vriendjes, hoewel het ook wel eens voorkomt dat de bossen haren door de lucht vliegen. Mexx vindt namelijk dat zij de oudste en dus de baas is, terwijl Mishka niet altijd meer bemoederd wil worden. Dan herinnerd hij haar even voorzichtig aan het feit dat hij wel dubbel zo groot en zwaar is. Zij past dan weer in schuilplaatsen waar hij niet meer in kan. Gelukkig zijn ze meestal gek op elkaar en lekker ondeugend. Meestal bedenkt Mexx het kattenkwaad en Mishka voert het dan uit. Alle lades hebben intussen noodgedwongen een kinderslot.

De verkoop van mijn kinderboeken ‘Joppe zoekt zijn ei’ en ‘Waar is Lizzi Wortel’ loopt ook lekker door. Er zijn nog exemplaren te bestellen. Alle informatie daarover vind je HIER.

Het teken met kleurpotlood lig helaas al een tijd stil, door artrose in mijn beide handen. Gelukkig lukt het teken in mijn tekenprogramma op de PC nog wel. Binnenkort ga ik weer eens wat nieuwe gif-animaties maken. Ik heb al wat ideeën voor onderwerpen. Je ziet ze vanzelf hier verschijnen.

Ik wens iedereen een hele fijne zomer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.