Daar ben ik weer ….

Wildcat ProgressNa een lange pauze door een zware buikoperatie die niet geheel volgens plan verliep en de bijbehorende lange herstelperiode is de laatste post alweer een hele tijd geleden. Inmiddels gaat het een stuk beter en kom ik ook weer af en toe aan tekenen toe. Ik ben bezig met een wilde kat in kleurpotlood op suedekarton. De vorbeeldfoto is een eigen foto, gemaakt in een wildpark in Duitsland. De tekening is uiteraard pas in de beginfase. Hij is 30×30 cm dus het duurt nog wel even voor hij helemaal klaar is.

Vanmorgen nog een leuke verrassing op facebook. Ik verkoop regelmatig foto’s via een website voor schilders en tekenaars. Nu heeft de schilder Andy Moorley één van mijn tijgerfoto’s gebruikt. Het is toch wel heel bijzonder om te kunnen zien hoe jouw foto de inspirate is voor een prachtig schilderij. Bekijk Andy’s schilderij HIER.

 

Nog een mededeling over mijn boek Joppe zoekt zijn ei: De voorraad boeken begint aardig te slinken. Op dit moment zijn er nog maar 10, dus als je nog een boek wil hebben, dan moet je niet al te lang wachten, anders zijn ze echt op.

Volgende de week gaan we er een paar dagen tussenuit en met een beetje geluk heb ik dan nieuwe foto’s voor jullie om van te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.