De tijd vliegt voorbij.

Gisteren de tekenworkshop bij Gemma gehad. Een geweldig leuk mens waarmee het meteen klikte. Tom is ook gebleven en haar man Bill heeft hem in de ochtend wat van de omgeving laten zien. Met een korte onderbreking voor de lunch hebben Gemma en ik van 9 tot 4 gewerkt. Ik heb heel veel geleerd en we hebben afgesproken contact te houden.

In de avond hebben we met een stel andere gasten en Groucho de kat nog een tijd in de tuin zitten praten. Erg leuk om de hele politieke toestanden ook eens van een andere kant te horen.

 

 

 

 

 

 

 

Bill vertelde ons dat we vandaag op weg naar Yosemite vooral moesten stoppen in Columbia. Dat is een oud goudzoekersplaatsje dat geheel in oude stijl hersteld is. Een soort openluchtmuseum. Erg leuk om doorheen te lopen.

Vervolgens verder gereden door groene heuvels. Ik had niet verwacht dat het zo groen zou zijn. Maar ze hebben hier zoveel regen gehad deze winter dat alles de grond uit schiet. Uiteindelijk maakten de heuvels plaats voor even groene bergen en de weg werd alsmaar smaller en steiler met diepe afgronden, uiteraard bijna allemaal aan mijn kant. Klungel deed het van angst in zijn zak. Hij heeft blijkbaar net zo’n hoogtevrees als ik. Dus nu weet ik ook hoe het is om langs de kant van de weg je zakje te moeten legen. Leve de blauwe zakken, die kun je voor alles en nog wat gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

In Oakhurst aangekomen zijn we eerst langs de plaatselijke vvv gegaan en dat was maar goed ook. Morgen schijnt het hier Earth day te zijn. Dan zijn alle nationale parken gratis toegankelijk en zijn er heel veel extra activiteiten. Ze verwachten dan ook topdrukte, zeker omdat het zulk mooi weer is. De dame van het information center raadde ons dan ook aan zo vroeg mogelijk naar het park te gaan, om niet tijden in de file te staan. We hebben de wekker dus maar op kwart voor 6 gezet. Tot nu toe zijn we toch iedere dag om 5 uur wakker. Nog niet helemaal gewend aan het tijdsverschil. De foto’s zijn van een straatje in Columbia, zomaar een plekje onderweg en natuurlijk Groucho.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *