Terug in de tijd.

Vanmorgen zijn we vertrokken uit Tahoe en rustig via een aantal flinke haarspeldbochten naar onze volgende stop gereden. San Andreas ligt in een heuvelachtig en nu nog erg groen gebied met voornamelijk weilanden met vee en een aantal wijnbouwers. Het is hier met 20 graden een stuk warmer. Omdat we vrij vroeg aankwamen zijn we eerst nog een stukje verder gereden naar Angel Camp, een stadje dat in de 19e eeuw het centrum was van de California Goldrush. We hebben het plaatselijke museumpje bekeken, met van alles over de goudwinning en heel veel oude koetsen, huifkarren en  wagens. Heel erg leuk en de enthousiaste uitleg van Chuck maakte het nog leuker.

Inmiddels was het laat in de middag en tijd om in de checken in de bed & Breakfast die de komende 2 nachten ons verblijf zal zijn. Een Victoriaanse villa in oude stijl ingericht met een zeer vriendelijke eigenaar. Er schijnt ook een kater te wonen, Groucho, maar die heeft zich nog niet laten zien. Onze kamer is de caroussel room, te herkennen aan alle draaimolens die overal staan, tot aan de rand van het bad aan toe. Erg druk en vol met tierlantijntjes, maar het heeft beslist sfeer.

Vanavond doen we het even makkelijk met eten en gaan we naar de Subway. Morgen op advies van onze gastheer wat sjieker in de saloon van een oud hotel in de buurt. Klungel blijft zich keurig gedragen. Hij is binnen een paar dagen omgeschakeld naar ons ritme hier, dwz vooral in de nacht actief en overdag lekker rustig. Dat is thuis ook zijn ritme, dus daar ben ik aan gewend.

Morgen is ook de dag van mijn teken-workshop bij Gemma Gylling. Heel spannend. Haar website vind je op de linkspagina.

Nu alleen nog bedenken waar ik Tom zolang laat. 😉

Ik heb uitgevonden hoe ik foto’s van mijn camera op mijn tablet krijg, dus vanaf nu ook af en toe wat betere kwaliteit. De serie van vandaag: Een paar uit het museum en ons bed en bad. Gelukkig hebben we ook nog een aparte douche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *