De Mall of America

Hoe kun je de laatste dag beter besteden dan met winkelen om de laatste gaatjes in de koffers te vullen met de nodige souvenirs. Onderweg hebben we bijna niets gekocht. Het was overal zo mooi dat het zonde is om dan je tijd in winkels door te brengen. Maar hier kon het dan. Even de straat oversteken via een luchtbrug en je wandelt zo de Mall of America binnen. Ze hebben er grote ketens zoals Gap, H&M enz. maar ook heel veel leuke aparte winkeltjes. De leukste waren een winkel met duizenden kerstornamenten en ballen, een bijzonder theewinkeltje en een winkel met allemaal kruidenmengsels. Heel apart was ook de winkel waar je, zoals bij ons voor modelspoorbanen, van alles kunt kopen om historische veldslagen na te bouwen.

Op het middenplein inderdaad 2 achtbanen, een klein reuzenrad, legoland, een Sealife aquarium, een glazen doolhof en nog veel meer. De derde verdieping is gevuld met tientallen eetgelegenheden. Het geheel is wel mooi en open opgezet, waardoor het vrij overzichtelijk is en ook niet benauwend aanvoelt.

We hebben kofie gedronken bij Caribou coffee, net zoiets als Starbucks. Ik had een Mocha Turtle Cooler. Geen idee wat er precies in zat maar i.i.g. koffie, chocola, ijs en slagroom. Tom koos voor een Americano, sterke zwarte koffie met ijsklontjes. Na 3,5 week slootwater dat alleen even langs de pot koffiebonen gestroomd is, kijkt hij uit naar de Nederlandse koffie.

Na 3 uur, inclusief lunch hadden we het winkelcentrum wel gezien en zijn we rustig terug naar ons hotel gewandeld. Vanmiddag inchecken voor de vlucht van morgen en kijken hoe we alles in de koffers krijgen.

Het weer is niet echt prettig vandaag. 26 graden met een hoge luchtvochtigheid en af en toe een bui. Afgelopen nacht hebben we enorme onweersbuien gehad en voor komende nacht zijn er nog meer voorspeld. Gelukkig zou het morgen rustiger weer moeten worden.

2 Comments:

  1. Cilia Brandts

    Goeie reis terug👋

  2. Alvast een heel goede terugreis. De temperatuur in Hoogezand is inmiddels prima. Én thuis wordt het natuurlijk nagenieten van alle indrukken die jullie opgedaan hebben. Jullie verhalen en mooie foto’s leveren vast en zeker een mooi boekwerk op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.