Eindpunt Minneapolis

Dit wordt een korte post. Vanmorgen zijn we weggereden uit Mitchell, waar het alweer dik boven de 30 graden was. Het landschap onderweg: Maisvelden, grasvelden, een dorpje, reclameborden, maisvelden, maisvelden, een paar maisvelden……

De lunch was bij Burgerking, ook al niet opwindend. Het spannendste vandaag was nog de enorme regenbui, waardoor je niets meer zag, maar die duurde ook niet lang. De auto is dus ook weer schoon. Die zag er niet uit door alle pollen, zand en ander door de lucht stuivend spul. De rit zelf wel was wel lang, ruim 300 mijl. In South Dakota mag je 80 mph maar in Minnesota nog maar 70.

Uit verveling zijn we maar gaan proberen alle 50 staten van de VS op te noemen. We kwamen tot 49, toch niet slecht vonden we zelf. Alleen New Jersey hadden we gemist.

Gelukkig zijn de temperaturen hier iets lager, rond de 27 graden nu en de verwachting voor morgen, onze laatste dag hier, is 23. Dan gaan we aan de overkant van ons hotel het grootste overdekte winkelcentrum van de VS bekijken, De Mall of America, oftewel MOA. Met 3 achtbanen, een aquarium en allerhande andere attracties, waaronder 550 winkels. Ooit was het het grootste winkelcentrum ter wereld, maar inmiddels zijn ze ingehaald door Dubai.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.