Twee volkomen verschillende werelden.

Gisteren stond eerst Death Valley op het programma. Vrij warm, rond de 32 graden, maar prachtig. Mesquite flat dunes, Artist drive, Devils golfcourse, Zabriski point, het ene na het andere stuk wonderbaarlijke natuur. Ik had niet verwacht dat het zo afwisselend zou zijn en dan hebben we de helft nog niet gezien. Dat was ook niet haalbaar met de afstanden die we vandaag moesten rijden.

 

 

 

 

 

Las Vegas was zoals verwacht een gekkenhuis, maar wel leuk eens mee te maken. Overal reclameborden, de gekste bouwsels, casino’s afgeladen vol gokkende mensen, winkels enz. Ons hotel lag 5 minuten lopen van de beroemde strip en was heerlijk rustig. De fonteinenshow bij het Bellagiohotel was erg leuk. Ik heb nog 6 hele dollars vergokt in een fruitmachine. Niks gewonnen uiteraard.

Vandaag zijn we vrij laat uit Las Vegas vertrokken, omdat we eerst nog een camerawinkel moesten zoeken voor een nieuwe lensdop. Bovendien was het erg druk onderweg en zijn we ook een tijdzone opgeschoven waardoor we nog een uur later waren en pas eind van de middag in Zion aankwamen. Te laat om nog het park in te gaan. Bovendien staat voor vanavond een workshop nachtfotografie gepland. Als het doorgaat tenminste want het begint aardig bewolkt te raken.

 

Morgen is de route naar Bryce maar kort en bovendien blijven we daar 2 nachten, dus hebben we morgen overdag genoeg tijd om Zion nog te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *